Proiectare si dezvoltare web la preturi accesibile

Proiectarea web este o prioritate! tineti-o simplu este scopul nostru. Principala prioritate este viteza si rezultatele motorului de cautare. Împreuna vom alege tipul perfect de design pentru nevoile dumneavoastra.

Avem o abordare unica pentru a proiecta site-ul dvs. Web. Consideram ca viteza si popularitatea site-ului dvs. sunt foarte importante pentru afacerea dvs. Pe de alta parte, cream designul web, astfel încât oamenii sa se simta ca acasa când intra pe site-ul dvs. si sunt mai predisputi sa cumpere

Platforme pentru administrare situri

drupal Ce este Drupal?

Drupal este considerata a fi cea mai buna platforma pentru gestionarea continutului web în rândul întreprinderilor, guvernelor si institutiilor de învatamânt din întreaga lume. Drupal CMS va permite sa creati, sa gestionati si sa va publicati continutul digital pe orice tip de dispozitiv în orice moment. Flexibil si foarte scalabil, Drupal publica un singur site Web sau distribuie continut în mai multe limbi pe mai multe dispozitive. Tehnologii si lideri de afaceri transforma managementul continutului în solutii digitale puternice cu Drupal.

joomlaDespre Joomla!

Joomla! va permite sa construi?i site-uri web si aplicatii online puternice. Multe aspecte, inclusiv usurinta de utilizare si extensibilitate, au facut-o pe Joomla! cel mai popular sistem de management al continutului disponibil. Din cauza faptului ca Joomla! este o solutie open source, este disponibila gratuit pentru toata lumea. Deci, sute de dezvoltatori s-au îmbunatatit Joomla! deoarece prima versiune a fost lansata în 2005. Astazi are mii de extensii gratuite si sabloane care va permit sa personalizati site-ul dvs. pentru a se potrivi nevoilor dvs. specifice.

wordpress WordPress

Initial, WordPress a fost în mare parte asociat cu blogurile, deoarece functionalitatea sa principala a fost aceea de a permite o experienta usoara pe blog. Astazi, WordPress este considerat cel mai usor de utilizat CMS datorita unei interfe?e foarte prietenoase. De asemenea, are un numar uimitor de pluginuri care permit extinderea functionalitatii sale în diverse moduri posibile. Designuri frumoase, caracteristici puternice si libertatea de a construi orice doriti. WordPress este atat gratuit cat si nepretuit în acelaai timp. Se poate spune ca WordPress este cel mai popular CMS din lume

wordpress

Procesul

STRATEGIE

Definiti cercetarea cuvintelor cheie, analiza marcii si strategia de pozitionare.

DESIGN

Împreuna vom alege un design initial pentru site-ul dvs. si vom face un concept.

DEZVOLTARE

Pentru ca toate functionalitatile sa functioneze împreuna.

ACTUALIZARE

Suntem întotdeauna la dispozitia oricaror schimbari de design sau de functionalitate.

Servicii si functionalitati incluse in pachet

  • Responsive Website Design
  • Cautare cuvinte cheie / SEO
  • Strategii de pozitionare / SEO
  • Design Modern
  • Analytics
  • Instalare si configurare
  • Intrgrare CMS si Plugin
  • Cross Browser / Platform Testing
  • Mentenanta

Sa incepem

Projectul tau

Ne concentram puternic pe design si functionalitate. Va asiguram ca continutul dvs. este livrat în aaa fel încât vizitatorul sa poata gasi cu usurinta informatiile corecte. Noi facem afaceri sa creasca.