MOBILE APPS...

Aplicatiile mobile (aplicatii mobile) sunt dezvoltate pentru telefoane mobile, smartphone-uri si PDA-uri. Aplicatiile mobile pot fi integrate pe dispozitiv sau pot fi descarcate de utilizatori din magazinele de aplicatii sau de pe Internet.

Puteti gasi aplicatii mobile pe ambele telefoane si pe telefoanele inteligente. Cele mai populare platforme smartphone care accepta astazi aplicatii mobile sunt Android, iOS, Windows Phone si BlackBerry.

Daca aveti un telefon inteligent sau alt dispozitiv mobil, probabil ca utilizati aplicatii - pentru a juca jocuri, a accesa stiri, a citi carti sau pentru a afla vremea. Usor de descarcat si adesea gratuit, aplicatiile mobile devin foarte populare în randul tinerei generatii.

Este usor de înteles ca piata aplicatiilor mobile explodeaza. Aplicatiile mobile au devenit parte integranta a fiecarei strategii de afaceri. Din ce în ce mai multe întreprinderi aleg sa exploateze potentialul aplicatiilor mobile pentru cresterea veniturilor, conduce la o mai mare adoptare a mobilitatii si la cresterea penetrarii pietei. Dar exista provocari si obstacole. Trebuie sa tineti cont de toate aspectele si posibilitatile înainte de a trage declansatorul în crearea propriei aplicatii.